VIP Credit Card

Mange føler seg kanskje som en VIP – eller «Very Important Person» som det står for – allerede når de har et kredittkort i lommeboka. Penger er tross alt makt, og med VIP Credit Card kan du virkelig føle deg viktigere enn alle andre. Vel, nå overdriver vi kanskje litt, for dette er tross alt ikke grunnen til at kredittkortet heter det det gjør. Navnet kommer rett og slett fordi det har såpass mange fordeler og rabatter som er unike for dette kredittkortet, slik at du kan føle deg nokså unik.

Betingelser og kostnader

Kredittkortets aller største fordeler er de rabattene og bonusene du kan lese mer om i neste avsnitt, men heller ikke betingelsene er dårlige for VIP Credit Card. Effektiv rente ligger i skrivende stund på 22,90%, og det er det samme som gjelder for yA Bank kredittkort da disse to samarbeider tett om disse kredittkortene. Man får også muligheten til å søke om kreditt på inntil 100 000 kroner, noe som skulle være nok for de aller fleste. I den effektive renten er alle gebyrer inkludert, og en kredittbruk på 15 000 kroner som nedbetales over ett år vil koste deg totalt 16 744 kroner.

Men du behøver ikke å bekymre deg for rentene med en gang – du kan vente inntil 45 dager med å betale ned beløpet du har brukt før rentene begynner å løpe.

Fordeler og bonuser

VIP Credit Card er et kredittkort med mange bonuser og rabattavtaler. Rabattene gjelder spesielt her hjemme i Norge, der du kan spare penger på restauranter, nattklubber, puber og underholdningssteder. Og for å ikke nevne shopping, frisører, hoteller, leiebil og så videre – med VIP Credit Card får du unike og store rabatter i de fleste bransjer. Selv om kredittkortet ikke har noe cashback-system, så er rabattavtalene her stort sett langt bedre enn hva man møter hos de fleste andre konkurrenter. Følgelig gjelder det å følge med på hvilke avtaler du har gjennom dette kredittkortet, ettersom de fleste ikke blir automatisk aktivert.

Dessuten har kredittkortet både reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet, og den dekker hele reisefølget ditt inntil et visst antall reisende.

Søke om kredittkortet

VIP Credit Card søker du enkelt om gjennom kredittkortets egne nettsider, eller ved å kontakte yA Bank. Det er ingen spesielle søkekriterier her, annet enn at du må være minst 23 år gammel for å søke. Aldersgrensen er følgelig noe høy sammenlignet med mange konkurrerende selskaper.